HVAD ER INTERNATIONAL PAIRS?

International Pairs er en verdensomspændende golfturnering for amatører med godkendt handicap og er verdens største pargolfturnering for amatører.

International Pairs er specifikt målrettet og designet til at give amatørgolfspillere mulighed for at spille på et højere niveau mod golfspillere fra andre lande under spændende turneringsforhold.

Mere end 100.000 golfere spiller kvalifikationsturneringer i over 30 lande på 5 kontinenter.

Der spilles kvalifikationsturneringer rundt omkring på landets klubber. Alle de vindende par kvalificerer sig til en landsfinale, og det vindende par herfra kvalificerer sig til at repræsentere sit land ved International Pairs World Final.

2022 var året, hvor Danmark kom på dette verdenskort.

Det vindende par fra Great Northern får æren at repræsentere Danmark på verdensfinalen under 4 uforglemmelige dage.

BAGGRUND FOR INTERNATIONAL PAIRS

International Pairs blev introduceret i Storbritannien i 1998 som en golfturnering for at fejre årtusindeskiftet og er nu etableret som en stor årlig begivenhed i mange golfklubber rundt om i verden.

Tusinder af golfspillere deltager hvert år, og turneringen fortsætter med at ekspandere internationalt med nye lande, der tilføjes regelmæssigt.

International Pairs World Final Series er en international golfturnering, der spilles globalt. Siden starten for mere end 20 år siden har mere end en million amatørgolfspillere fra over 30 lande konkurreret i denne spændende, underholdende og prestigefyldte begivenhed.

Oprindeligt beregnet som en national klubkonkurrence i Storbritannien, men begivenheden fik stor interesse fra resten af ​​Europa og andre steder. I den fortsatte udvikling for at forbedre turneringen var det vigtigt at spille regionale/nationale finaler og verdensfinaler på de allerbedste golfbaner. International Pairs er en begivenhed oprettet for golfspillere af golfspillere og er designet til at give et spændende højdepunkt for vores deltagere over hele verden. International Pairs tiltrækker stor medieopmærksomhed hvert år.

HVEM ER VI?

Vi er en kombination af Skandinavien, Portugal og Sydafrika.

Sammen med vores partner, World Golf Tournaments (WGT) fra Sydafrika, som administrerer International Pairs over hele verden, har vi valgt at introducere International Pairs i Skandinavien.

I 2021 startede vi op og gennemførte turneringer i Sverige og Norge, og vi bygger et stabilt fundament for turneringen på længere sigt.

I 2022 introducerede vi turneringen i Danmark.

Vi har et stærkt team med forskellige roller, fra kontakten med klubber og partners til vores fysiske tilstedeværelse på turneringerne.

Jørgen Kirchhoff har rettighederne til International Pairs i Danmark og Sverige.

Udover Jørgen, består vores skandinaviske organisation netop nu af William Kirchhoff, Mikael Wallmark og Erika Rodrigues.

Vi arbejder hele tiden på at etablere og opbygge gode partnerskaber med andre aktører og virksomheder, og vores dør er altid åben for tanker og ideer.

Jörgen Kirchhoff

Jeg har arbejdet i rejsebranchen i mere end 30 år, og min erfaring kan kort beskrives som: moderne ledelse, topservice, kvalitet og at levere den bedst mulige rejseoplevelse.

Jeg er dansk-svensk og jeg er gift med en brasiliansk-portugisisk kvinde og bor nord for Lissabon.

Golf har været en del af mit liv i næsten 40 år, og jeg har nu nogle af Europas bedste golfbaner i mit nærområde.

I 2019 blev jeg inviteret af grundlæggerne af International Pairs til at se verdensfinalen i Algarve. Jeg forstod straks, at dette var noget helt specielt, og vi blev enige om at introducere turneringen i Skandinavien.

Jeg føler mig privilegeret og taknemmelig for at arbejde med et så unikt og stærkt produkt og være i stand til at drage fordel af min tilstedeværelse og mine kontakter i Portugal og samtidig bruge mine rødder og mit netværk i Skandinavien.

I de kommende år vil vi videreudvikle “The Portuguese Connection” og indlede samarbejder med større og mindre portugisiske virksomheder, som vil være med til at løfte vores turneringer yderligere.

International Pairs i Danmark 2024

 

International Pairs er en golfturnering! Intet andet.

Vi har ikke en stor virksomhed bag os, som har som mål at sælge sine produkter

Vores produkt er turneringen, udviklet af golfspillere, som ønskede at samle golfspillere fra hele verden til en spændende og sjov turnering.

Vores ejere kommer fra Sydafrika og er meget ambitiøse, men samtidig meget laid back. Selvfølgelig spiller de fleste, som deltager i verdensfinalen, for at vinde, men stemningen er afslappet og hyggelig.

Alle som deltager i verdensfinalen er garanteret en oplevelse for livet.

I Danmark opbygger vi stabile samarbejder. Vi prioriterer at repræsentere vores partnere og deres produkter bedst muligt. Det er vigtigt for os at vise taknemmelighed for alt det arbejde, der udføres i klubberne, og vi forsøger at holde en fornuftig pris for dig, som vælger at spille vores turnering, så du føler, at du får good value for money.

Vi holder høj kvalitet på præmier. Vi ønsker, at alle vindere er tilfredse med den præmie, de får med hjem, og vi følger minimum DGUs anbefalinger om præmie til hver 8. deltager.

Den danske finale skal altid være et eksklusivt arrangement og dermed et attraktivt mål, som alle vil kæmpe for at nå.

Vores vision i Danmark er at gøre International Pairs til en win-win for golfklubber, golfspillere og partnere i en anderledes, sjov og spændende turnering.