Här kan ni spela International Pairs i sommar – (In Sweden)

Här kan ni spela International Pairs i sommar – (In Sweden)

Tillägg 20. Maj: Denna vecka meddelade äntligen SGF att rekommendationen att inte spela tävlings golf upphävs per 31. Maj.

Detta innebär att bara vår premiär tävling på Bokskogen fick flyttas – allt annat kommer att genomföras.

Tabellen nedan är uppdaterat enligt detta.

Allt medan Corona-läget går åt olika håll runt om i världen, fortsätter vi att hålla andan. Vi håller andan eftersom vi snabbt närmar oss tiden då International Pairs drar igång i södra Sverige.

Golf är en sund utomhusaktivitet, även under en pandemi, och vi litar på att svenska golfare kan hantera de rekommendationer som finns.

Därför väljer vi att jobba på med siktet inställd på att tävlingarna kommer att genomföras.

Och det har vi gjort. Programmet är klart och klubbarna är redo, och även Barsebäck är redo för Sverige final i september och Pinheiros Altos Golf Course är redo för världsfinalen i oktober.

Med risken att ni tycker att vi är tjatiga måste vi bara få säga:

International Pairs är inte som de andra tävlingar, den är verkligen unik med sina rötter i södra Afrika och med sina förgreningar till 5 olika kontinenter.

Utspritt på hela jorden spelas det kvaltävlingar på klubb efter klubb, i sol och regn, kvinnor och män, unga och mindre unga. De har olika kulturer, pratar olika språk och spelar i olika länder, men alla spelar de av samma anledning – därför att golf är roligt och att spela en par tävling är ännu roligare. Det är helt enkelt så att Golf förenar människor.

Möjligheten att faktiskt vinna och åka till en världsfinal som svenska representanter och spela med och mot andra vinnare, som representerar ett annat land är en häftig tanke.

Detta är möjligt eftersom International Pairs ÄNTLIGEN har kommit till Sverige…

Vi presenterar här programmet med alla 20 klubbar där du kan spela kvaltävling.

Bestäm med en partner och anmäl er redan nu.

Stämningsbild från Barsebäck

Följ oss :

Facebook: https://www.facebook.com/internationalpairssweden

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/international-pairs-golf-scandinavia

Share this post